Project text logo

1,955
Total Backers

3,476,576 kr
Total Pledges

646%
Funded

1,999 kr 94 out of 100 claimed

Kalle och Hobbe: Den kompletta samlingen – med exklusiv bonusbok!

Sista chansen att köpa Kalle och Hobbe – den kompletta samlingen för under 2000 kr (inkl frakt inom Sverige).

OBS! Det går inte längre att få sitt namn i tacklistan då bonusboken är skickad till tryck!
Det är också din chans att få med en 112-sidig specialbok – Pojken med tigern – som endast kommer att gå att få tag på genom att köpa den direkt av oss. Pojken med Tigern kommer endast tryckas i 2000 exemplar och kommer INTE gå att köpa med Den kompletta samlingen i butik. Endast Kickstarter-backare och Crowdox-förköpare kommer få denna skickad till sig med Kalle och Hobbe – Den kompletta samlingen.

Pojken med Tigern – kommer bli något utöver det vanliga fylld med bonusmaterial, artiklar och exklusiva fanarts från några av Skandinaviens mest namnkunniga tecknare och serieskapare. Alla som varit med och kickstartat eller gjort en late pledge (det vill säga förköper här på CrowdOx) kommer alltså få sitt namn (eller annat valfritt namn) i bokens tacklista.

OBS! På grund av ökade produktionskostnader kommer den kompletta samlingen antagligen kosta ännu mer i nätbokhandeln än vad vi först trodde. Räkna med minst 2500 kronor hos nätbokhandlarna (seriebutiker kommer få lite rabatt och förhoppningsvis kunna vara lite billigare än nätbutikerna).

Följ produktionen i realtid genom att läsa våra uppdateringar om arbetet på Kickstarter!

Förboka din Kalle och Hobbe-samling idag för bästa pris! 1,999 kr
Did you miss or lose the link to complete your Survey? Retrieve it here