Project text logo

2,332
Total Supporters

SEK2,044,326
Total Pledged

2044%
Funded

Medgrundare OCH ny prenumeration!

För dig som VILL BLI NY prenumerant, OCH vara med och grunda serieförlaget. 

Du får en folkaktie i Brons (ja, fejkad brons i tryckt form på snyggt papper) – och vår eviga tacksamhet i tretton månader!

Dessutom 6 färska nummer av serietidningen HERMAN HEDNING, i ny återuppväckt form från de döda! Det blir mer Herman, mer svenskt och ... värre än förut, naturligtvis!

Plus alla upplåsta stretchgoals, naturligtvis!

(Obs! Du kan köpa till en Medgrundar-Tshirt och Ölglas i nästa led)


Includes:
4 st Miniposters (A5)

Stretchgoal #1 som låstes upp innebär att alla backare som valt Rewards för 200 SEK eller mer får dessa motiv – utvalda efter en vetenskapligt korrekt omröstning i samtliga sociala medier – medskickade i paketet! 

Men det går naturligtvis att köpa fler om man vill tapetsera om hemma.

4 st Glasunderlägg – Coasters

 För att undvika fettfläckar på duken när man dricker sitt varma morgon-ister bör man skydda den med ett praktiskt glasunderlägg i slagotålig papp. Fungerar även till ölglas.

Stretchgoal #2 låstes upp även det, och det innebär att alla backare som lagt in 200+ SEK får detta medskickat!

OBS – jag kommer att ta fram NYA motiv, så de kommer kanske inte alls att se ut som på bilden – men SNYGGA blir de!

NY PRENUMERATION 6 nr av HERMAN HEDNING

6 ofriska nummer av Sveriges mest Crowdfundade serietidning, rakt hem i ansiktet!

Kan också ges bort till någon släkting, granne eller bekant som du gillar (eller ogillar)

Medborgaraktie BRONS

Hermans Medborgaraktie är ett värdepapper som berättigar till vissa förmåner – en helt ny kryptovaluta i pappersform med 30 års underhållningsvärde som myntfot – och den kan användas till att köpa och sälja Herman-relaterade produkter vid mässor/festivaler som jag redan har i lager, serieoriginal och specialbeställda illustrationer. 

En Bronsaktie har ett bytesvärde motsvarande ca 100 SEK, en Silveraktie ca 1000 SEK och en Guldaktie ca 10.000 SEK. Alla kommer att ha ett unikt nummer och tryckas i A5-format för att passa i den kulturella övermänniskans hästhandlarplånbok.

4 Bronsaktier kan t.ex bytas in mot en signerad valfri bok inkl. porto (inom Sverige), 1 Silveraktie kan omvandlas till en FÄRG-signerad bok inkl. porto eller en signerad originalseriesida inkl. porto och 1 Guldaktie kan växlas in mot ett specialbeställt portätt av din hund eller morfar – eller något ännu värre. 

För att denna analoga kryptovaluta ska bli någorlunda digital kan man också beställa tryckfiler för privata prints eller tatueringar av valfria omslag och illustrationer. 

För att sammanfatta allt ovanstående svammel: Det är en sorts presentkort!

Pre-Order now for SEK399
Complete the information below to proceed to checkout.