Frigjorda tider
När porren blev kultur och kulturen blev porr

267
Total Backers

136,609 kr
Total Pledges

143%
Funded

Bokpaket James Fjong
Ett ex av Frigjorda Tider + ett ex av kultklassikern James Fjong & Co. James Fjong är serien som nästan alla har hört talas om, många har läst något enstaka avsnitt av, men nästan ingen har läst i sin helhet - en underjordisk 70-talsklassiker vars rykte bara växt genom åren! Det här den andra samlingen som dessutom innehåller Leffes övriga serier: Nana och Longe Orm!Frakt tillkommer! Den kalkyleras och läggs på i efterkommande "pledgemanager" (typ CrowdOx).
Includes:
Frigjorda tider

Frigjorda tider är en bok om den korta period på 1960- och 70-talet, som går under beteckningen ”sexliberalismen”. Det var en tid när sexuella tabun sprängdes på filmduken, i litteraturen, på teaterscenen och inom musiken. Den etablerade kulturvärlden närmade sig – och smälte ibland samman med – populärkulturen i sina försök att vara frigjord och utmanande. Boken Frigjorda tider är en detaljerad redogörelse för hur sexliberalismen växte fram, hur den tog sig uttryck, och hur den har påverkat dagens samhälle. Att förstå hur resonemangen gick då är viktigt för att kunna förstå den senare utvecklingen.

James Fjong del 2

 James Fjong är serien som nästan alla har hört talas om, många har läst något enstaka avsnitt av, men nästan ingen har läst i sin helhet - en underjordisk 70-talsklassiker vars rykte bara växt genom åren, trots att den under de senaste trettio åren varit praktiskt taget omöjlig att få tag på. Nästan allt kring serien har varit höljt i dunkel. I seriehistoriska översikter är den sällan eller aldrig nämnd. Fram till för några år sedan visste ingen något om seriens upphovsman utöver den intetsägande signaturen "Leffe". Det är sådana faktorer som skapar en legend. Namnet James Fjong har blivit ett begrepp, som lever sitt eget liv, större än själva serien. Boken innehåller även en intervju med Leffe och diverse andra serier, omslag och illustrationer som vi hittat i Leffes arkiv.

Pledge now for 499 kr
Complete the information below to proceed to survey.